Objavljeni materijali

Web stranica

Web stranica je osnovni medij koji prikazuje glavne usluge koje nudi URS Holdings i povezane tvrtke. Kao takva, web stranica se povremeno ažurira i ulaže se velik napor kako bi web stranica bila valjana i bez grešaka i propusta.

Međutim, URS Holdings ne prihvaća odgovornost za gubitak posla, usluga ili druge probleme koji se odnose na pogreške i propuste pronađene na ovoj web stranici.

Važna napomena:

Usluga automatskog prevođenja ugrađena je na web sranicu i prepoznato je da se možda neće odvijati točan prijevod s jednog jezika na drugi - ako sumnjate u njegovo značenje i sadržaj, kontaktirajte središnji ured URS Holdings na info@urs-holdings.com

Tiskani materijal

U nekim se slučajevima izrađuje tiskani materijal za marketing i informacije potencijalnim korisnicima usluga koje nudi URS Holdings ili bilo koji od lokalnih ureda; kao i kod web stranice, ulaže se veliki trud da materijali ne sadrže pogreške i propuste.

URS Holdings ne preuzima odgovornost za gubitak posla, usluga ili druge probleme koji se odnose na pogreške i propuste pronađene u takvim materijalima.

Opća komunikacija i ugovori

URS Holdings nastoji svim korisnicima priopćiti zahtjeve za svaku relevantnu fazu odabrane usluge ponuđene kroz ponudu, koji određuju uvjete korištenja ponuđenih usluga ili upućuju na druge javno dostupne informacije poput ove web stranice. Iako je sav trud uložen kako bi se osiguralo da uvjeti navedeni u ovim publikacijama ne sadrže greške ili propuste, URS Holdings ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak posla, usluge ili druge probleme koji se odnose na takve pogreške.

Bilo kakve pogreške pronađene u bilo kojem našem objavljenom materijalu mogu se priopćiti i raspraviti s lokalnim uredom URS-a i / ili sjedištem URS-a (info@urs-holdings.com), ukoliko korisnik / klijent smatra da je ta akcija potrebna. Uložit ćemo sav trud da ispravimo bilo kakve pogreške i/ili pogrešno razumijevanje.

Kontaktirajte nas...