O URS-u

O URS-u

Testiranje, edukacija, inspekcija, usluge certificiranja proizvoda i upravljanja koje pružaju URS Holdings (i njegove ovisne kompanije) nude praktičnu podršku za poslovanje koja postaje bitan dio upravljanja rizicima.

Financiranje - URS je privatno društvo s ograničenom odgovornošću, a financira se kroz plaćanje troškova usluga od strane naših klijenata..

Sve usluge koje pruža URS širom svijeta pomažu kupcima da osiguraju povjerenje u svoje poslovanje.

 

U čemu se osigurava povjerenje?

 

Ukoliko surađujete s URS-om Vaša će tvrtka podići svoj status i podignuti samopouzdanje.

 

URS Holdings nudi usluge u više od 45 zemalja na temelju stečenih akreditacija.

 

Naša vizija

Obvezujemo se držati sve naše usluge na najvišoj mogućoj razini kako bismo mogli podržati Vaše poslovanje i vjerodostojnost.

Konstantno ulažemo u svoje procese, usluge i ljude kako bismo poboljšali i osigurali našu konkurentnost.

 

Naši zaposlenici

 

Naše grupe stručnjaka su stručno osposobljene i imaju potrebno iskustvo razumijevanja vašeg poslovanja u svim područjima i sektorima, uključujući privatne, javne i državne institucije.

 

Mi u potpunosti razumijemo funkciju procesa i standarda certificiranja, testiranja proizvoda, zahtjeva za obuku i neovisnih inspekcijskih službi, njihovu važnost i prilagođavanje potrebama tržišta koje se konstantno mijenja. Svi naši auditori, predavači i inspektori su odabrani i osposobljeni kako bi osigurali rad na pragmatičan i stručan način.

 

Naši klijenti

 

Naš uspjeh ovisi o našem partnerstvu s kupcima i ponosni smo što im služimo, bilo da su mala, srednja ili velika globalna ili državna poduzeća.

Kontaktirajte nas...